Ik ben zorgprofessional

zorgprofIn uw dagelijkse praktijk zult u regelmatig mensen tegenkomen die problemen met zitten hebben. Dat kan zich uiten in pijnklachten, decubitus, houdingsproblemen, hoge tonus en/of onvoldoende energie om het zitten vol te houden. Als dat zich in een lichte mate voordoet is dat soms op te lossen met een pelotte of een andere kleine aanpassing. Als er echter veel aanpassingen nodig zijn is het zeker een overweging om te kiezen voor een Perteon zitorthese. Dit is uiteindelijk vaak een goedkopere oplossing dan het vele malen aanpassen van de rolstoel. Door in één keer een optimale oplossing te kiezen is het ook minder belastend voor de gebruiker. Minder vaak (aan)passen en een beter resultaat. Ook voor u is de tijdsinvestering minder groot zodat u uw tijd ook efficiënt kunt gebruiken.

de Perteon vertrekpunten

In één keer goed
Tijdens de simulatie zorgt Perteon expert met de simulator voor de optimale drukverdeling op het lichaam bij de gekozen houding. Dit is precies de reden dat Perteon de orthese niet achteraf aanpast aan nieuwe inzichten. Elke wijziging heeft namelijk (negatieve) invloed op deze optimale drukverdeling. Lokaal zal de druk op het lichaam toenemen. Hoeveel en waar precies is echter onbeheersbaar.
Mocht het resultaat onverhoopt dus niet voldoen aan de oorspronkelijke verwachting, dan zal Perteon zonder meerkosten de simulatie van voor af aan opnieuw doorlopen.
De vakbekwaamheid van de Perteon expert concentreert zich op de simulatie, niet op de correctie van een nét niet goed product!

Wat u ziet krijgt u ook
De situatie die bij de simulatie wordt bereikt is exact gelijk aan de situatie met de uiteindelijke orthese.
Hoe we dat zo zeker weten? De gesimuleerde situatie wordt met hoge nauwkeurigheid digitaal vastgelegd. Deze gegevens vormen de basis voor de productie. De productie is geautomatiseerd, reproduceerbaar en enorm nauwkeurig.
Wat u ziet bij de simulatie, krijg u identiek in de orthese.

Klaar binnen 5 werkdagen
Ja echt, de orthese is binnen vijf werkdagen na de simulatie en ontvangst van de inkoop opdracht van de dealer klaar voor gebruik!

Zorgvuldige archivering
Tweede, identieke orthese gewenst? Na verloop van tijd extra bekleding gewenst? Geen probleem. De gegevens zijn zorgvuldig bewaard en nalevering kan snel en foutloos plaatsvinden, zonder dat de Perteon expert opnieuw een simulatie hoeft te doen.

Het Perteon product

Optimale steun
De gesimuleerde vorm biedt optimale steun, houding en comfort. Logisch dat deze steun identiek door de orthese moet worden gegeven. Als de orthese te zacht is dan ontstaat het risico van vorm en houdingsafwijkingen door inzakken in het zachte schuim. Dit kan ook leiden tot variatie in de positionering in de orthese. Dit leidt weer tot afwijking van de correctie en steun en derhalve tot druktoename op onbekende plaatsen.
Perteon zal om deze reden altijd streven naar zo dun mogelijke zachte schuimlagen.
Ons motto hierbij: zo dik als gewenst, zo dun als mogelijk!

Minimaal twee bekledingen
Omdat de bekledingen van Perteon uitneembaar en wasbaar zijn, levert Perteon standaard een orthese met twee bekledingen. Als er één in de was zit kan de ander worden gebruikt. Voor het wassen wordt een speciale beschermende waszak meegeleverd.

Integrale oplossingen
Opties kunnen worden geïntegreerd met de Perteon orthese. De orthese wordt hiertoe voorzien van montage plaatsen voor bijvoorbeeld armleggers, hoofdsteunen en fixaties.
De orthese is voorbereid voor eenvoudige montage op het onderstel. In combinatie met specifieke onderstellen als Crash Test Safe getest!

Hoe start ik het proces

Via de gebruikelijke aanvraag routes kunt u een orthese aanvragen. Enthousiast geworden over de dienst en het product van Perteon? Geef dan uw dealer aan dat u een orthese van Perteon wilt hebben, er is geen dealer in Nederland die we niet tot onze klantenkring mogen rekenen.
Nog geen ervaring met Perteon? Bel ons gerust. Onze expert komt dan vrijblijvend langs voor een demonstratie of proefsimulatie.
U kunt natuurlijk ook de Perteon expert uitnodigen om met u mee te denken om het zitprobleem van uw cliënt op te lossen. Is een zitorthese een goede oplossing of zijn er alternatieven?
Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. Hierna kunt u eventueel de aanvraag opstarten.

En uw rol?

De Perteon expert zal u met raad en daad adviseren over zit specifieke zaken. Zij hebben de kennis, kunde, ervaring; kortom vakbekwaamheid om u van gedegen advies te voorzien.

We realiseren ons dat uw professionele kennis, wensen ten aanzien van de te bereiken situatie en uw ervaring met de gebruiker zeker zo belangrijk is. De Perteon expert zal daarom altijd vragen of u het eens bent met de bereikte situatie.

Webdesign: Vindingrijck