Ik ben dealer

Proces

dealer-stoelenWilt u een orthese door ons laten verzorgen of wilt u een demonstratie? Neem dan contact op met Perteon. Wij zijn in staat om op korte termijn een afspraak te plannen.

De Perteon expert zal op de simulatie locatie met u en de betrokken professionals een vragenlijst doornemen om zodoende de huidige situatie, omstandigheden en verwachtingen goed in beeld te krijgen: belangrijk voor het uiteindelijk resultaat en de controle ervan. Daarnaast is dit noodzakelijk om te voldoen aan de voorschriften van de Richtlijn Medische Hulpmiddelen.

Samen met uw adviseur zorgen we voor de simulatie en digitale vastlegging van het simulatie resultaat.

Product

Vijf werkdagen nadat de simulatie is verricht én uw inkoop order is ontvangen is de orthese gebruiksklaar beschikbaar. Vanzelfsprekend dient het onderstel voor ingebruikname ook beschikbaar te zijn.

En de inbouw? Die is door de geïntegreerde montagevoorzieningen heel eenvoudig en in combinatie met meerdere onderstellen tevens als Crash Test Safe getest.

Een helder product, met een zeer concurrerende prijs. Is een tweede, identieke, orthese gewenst? Deze is zonder nieuwe simulatie en tegen een nog lagere prijs leverbaar!

Dienst

Wij ontzorgen u graag. Desgewenst kunnen we de specificatie voor de benodigde accessoires of op maat gemaakte oplossingen opstellen. Deze kunnen we tevens voor u verzorgen.

Webdesign: Vindingrijck